Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Recent Install Problem..??
06-27-2017, 07:42 AM
Post: #1
Recent Install Problem..??
G'Day Folks, Have just completed the install of OE v.6.2.1.1.
Added the supplied key ... produced a window with the following message:
"Cannot connect to server to check install key. Please check your connectivity or try again later"..??

Seeing there is no problem with connectivity getting to the website, what other advise would you suggest to be able to move forward.
Cheers,
Peter
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-27-2017, 09:14 AM
Post: #2
RE: Recent Install Problem..??
(06-27-2017 07:42 AM)Ozspock Wrote:  G'Day Folks, Have just completed the install of OE v.6.2.1.1.
Added the supplied key ... produced a window with the following message:
"Cannot connect to server to check install key. Please check your connectivity or try again later"..??

Seeing there is no problem with connectivity getting to the website, what other advise would you suggest to be able to move forward.
Cheers,
Peter

Same problem with me ! Does not copy and paste entire key so you have to do it in sections...still no luck ! Contact Us option not working as well .
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-27-2017, 11:45 AM
Post: #3
RE: Recent Install Problem..??
Hello guys. I apologise, it is our server issue and will be fixed today.

Rafail B.
Administrator
-------------------------------------------------
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-27-2017, 05:48 PM
Post: #4
RE: Recent Install Problem..??
Issue was fixed. Please try installing again. If still get the same error, retry after a couple of hours.

Rafail B.
Administrator
-------------------------------------------------
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us | RunAsXP.com | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication