Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Receiving Messages Stalls
#1
After a WIN10 auto-update (I swear I had the program to stop auto-updates) I re-installed OE. Messages download up to 02/29, then it stops. A bit later it starts receiving mail again, but it receives the same messages. I now have 7,000 messages in my Inbox, but there are 10 or more of each message. I've tried deleting them all, but it just happens again. And I'm not getting any messages since 02/29.
Reply
#2
hello,
please check if the setting "leave message copy" is checked, try unchecking that option to see if oe receives email normally

   
Rafael
Administrator
-------------------------------------------------

Reply
#3
(09-25-2016, 03:45 AM)Rafail Wrote: hello,
please check if the setting "leave message copy" is checked, try unchecking that option to see if oe receives email normally

It was unchecked.
Reply
#4
i suggest checking again your pop server and port settings, you can try reinstalling but it sonds like the problem is on communication not on oe.

Win 10 Note: please make sure that you have disabled updates on win 10, having the update disabler tool does not mean that updates are off, you must click on "Disable updates".
http://runasxp.com/Thread-Outlook-Expres...-10-Update

if you still have issue with this,please send me a screenshot of your account settings on runasxp@gmail.com to check them
Rafael
Administrator
-------------------------------------------------

Reply
#5
I'm about ready to give up. <sigh> Now there are no messages in OE & it won't connect at all.
Reply
#6
Deb, please send me a screenshot of your account settings by mail runasxp@gmail.com
Most likely you have something wrong on your account settings..
Rafael
Administrator
-------------------------------------------------

Reply


Forum Jump: