Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Votes - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] smtp
09-07-2016, 10:23 PM (This post was last modified: 09-08-2016 05:09 AM by Rafail.)
Post: #1
[SOLVED] smtp
I can not connect to the smtp server at mediacom. Have contacted them but not heard back yet. I can receive but not send. Had the same problem with Thunderbird. I though that switching to OE would solve the issue but didn't. Any suggestion would help.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-07-2016, 10:36 PM
Post: #2
RE: smtp
Check if you have set correct ports,
ports in image below should work, remember to check the "SSL" box.
Also check the "My server requires authentication" checkbox on "Servers" Tab
   

Rafail B.
Administrator
-------------------------------------------------
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-07-2016, 11:23 PM
Post: #3
RE: smtp
Wow! Once again you nailed it. A simple thanks doesn't seem to be enough
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-08-2016, 05:09 AM (This post was last modified: 09-08-2016 05:11 AM by Rafail.)
Post: #4
RE: smtp
happy to help you Smile

Rafail B.
Administrator
-------------------------------------------------
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-08-2016, 09:01 AM
Post: #5
RE: [SOLVED] smtp
Sorry slipped on the rating. Should have been a 5
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-14-2016, 11:36 PM
Post: #6
RE: [SOLVED] smtp
Thank you!

Rafail B.
Administrator
-------------------------------------------------
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us | RunAsXP.com | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication