Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] Registry error...exiting on launch
04-01-2015, 08:09 AM (This post was last modified: 04-07-2015 02:06 AM by Rafail.)
Post: #1
[SOLVED] Registry error...exiting on launch
I'm running Win 8.1 64 bit. Free version. What am I missing? Thanks.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-01-2015, 11:57 AM
Post: #2
RE: Registry error...exiting on launch
(04-01-2015 08:09 AM)shooter1973 Wrote:  I'm running Win 8.1 64 bit. Free version. What am I missing? Thanks.

Not fully installed, must enter the key and continue installation. try reinstalling correectly

Rafail B.
Administrator
-------------------------------------------------
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-02-2015, 02:08 AM
Post: #3
RE: Registry error...exiting on launch
Oh so it's not functional at all without the key? I thought the key was just for those extra 3 options as it says Installation is finished.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-02-2015, 04:19 AM
Post: #4
RE: Registry error...exiting on launch
(04-02-2015 02:08 AM)shooter1973 Wrote:  Oh so it's not functional at all without the key? I thought the key was just for those extra 3 options as it says Installation is finished.

no, the key is requied.

Rafail B.
Administrator
-------------------------------------------------
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us | RunAsXP.com | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication