Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Runtime Error 5
07-25-2015, 05:35 AM
Post: #1
Runtime Error 5
On Win 7 reinstallation of version oe6_2.0, keep getting Runtime Error 5, even after oe_fixer.exe and even in safe mode. Should I remove OE from computer and reinstall? I think I can save my store and wab files.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-25-2015, 12:30 PM
Post: #2
RE: Runtime Error 5
You dont have to save mail files or wab files since they wont be deleted during re-install.

Rafail B.
Administrator
-------------------------------------------------
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-25-2015, 07:48 PM (This post was last modified: 07-25-2015 07:57 PM by bauto.)
Post: #3
RE: Runtime Error 5
I removed oe6_2.0 and re-installed with key. When complete, an unusual shortcut came up on the desktop with a path: C:\Windows\System32\schtasks.exe /run /tn "StartOE", titled Outlook Express. Clicking on it produced the Runtime Error 5. I found the correct OE shortcuts, but clicking on it gave the same result. The path above is wird and doesn't even exist on the compter. Is this some kind of a virus? I'll try OE_Fixer.exe in safe mode, but don't have much confidence. Help!

Ran OE_Fixer.exe in Safe Mode but with the correct OE shortcut, OE refused to open and it produce a Runtime Error 5. Don't know what to do . . .
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-25-2015, 11:39 PM
Post: #4
RE: Runtime Error 5
Finally . . . I went to safe mode, removed OE 2.00 and then installed OE 1.61. It installed okay without the Run-time Error 5. Rafail, what happened, and should I stay away from 2.0??? What is your advice? Anyway, if 1.61 runs okay, that's all I want.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-26-2015, 02:28 AM
Post: #5
RE: Runtime Error 5
(07-25-2015 11:39 PM)bauto Wrote:  Finally . . . I went to safe mode, removed OE 2.00 and then installed OE 1.61. It installed okay without the Run-time Error 5. Rafail, what happened, and should I stay away from 2.0??? What is your advice? Anyway, if 1.61 runs okay, that's all I want.

I suggest you v2 because of many more features. V2 is a complete version but 1.6 was still on test (beta) and many features non working. We can help you with v2 installation more further (contact runasxp@gmail.com) and make sure that it will work.

Rafail B.
Administrator
-------------------------------------------------
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-26-2015, 05:00 AM
Post: #6
RE: Runtime Error 5
Thanks Rafail . . . I was emailed by Jason so perhaps we can schedule a time to figure it out.

V2 had been successfully installed on the Win7 machine. The reason I re-installed V2 was because when trying to email an image from a folder, and right clicking to look for the Outlook Express choice to size the image appropriately for the email, it did not appear in the list. So I thought a re-installation would restore that choice, but it didn't, and the newly installed OE V2 somehow caused the run-time error.

Hope I can get V2 working again . . . thanks . . .
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us | RunAsXP.com | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication